utorok 23. februára 2016

Pena dní

...tak si to človek všetko naplánuje, vymyslí a skolí ho migréna, ale že migréna jak divá sviňa.  
Pena dní je v poslednej dobe akosi hustejšia, tak sa ňou občas ťažšie brodí ale stále to ide. Divné je, že mám menej času na knihy ale to musím uťať. Veď keď už nemám čas a hlavne energiu písať čítanie si vydupem, a postupne sa aj k tomu písaniu dokopem (a nielen sem.) Teda aspoň Peťo tvrdí, že mám písať a veľa. Tak sa nad tým zamyslím. 
Jak a čo sa deje je veľmi namáhavé popísať, ale dalo by sa to zhrnúť tým, čo povedal(a) klasik. Bolo to dávno, vlastne ešte minulý rok.. mesiac presne neviem, ale už bola zima... a tma. Šli sme od M kde sme pri pečení koláčikov a krásnych večerných rečiach vypili Porsecco, čo pôvodne malo byť Portské ale M povedala, že je od P tak sa to všetko vysvetlilo. No, a kráčali sme smerom do Ružinova a na podjazde je na stĺpe také graffiti  a sú na ňom vtáky. A ja som pozeral na tie vtáky a v dobrej nálade vravím: "Ty V počuj všimla si si, že tie vtáky nemajú oči?" ...V: To nevadí. Oči sú len pre silných!"
.S                                                SAKRÁÁÁÁ !!!                                                    
... no, a niekde tu som stupil na predlžovačku, čo šťaví môj PC a vyplo sa to sakra! ...a asi neviem nadviazať úplne tam kde som prestal. Ale skrátka ide o to, že som si naplánoval spanie na 21:00 ale iný fyziologický pochod ma vyhnal do tej malej miestnosti - tej najmenšej miestnosti v mojom byte a na chvíľu zahnal spánok ...
Apropo ja vlastne už bývam od Augusta 2015, je to neveľká rezidencia. Vlastne v konotácii slova rezidencia sa v tomto prípade asi hodí, že je to malilinká rezidencia. Tak to tu trocha upravujem a prehadzujem, postupne zabývavam a tak .. dokonca som sa dohnal k tomu, že som si urobil 3D vizuálizáciu toho ako to raz bude vyzerať. Ale to musím ešte veľa nahádzať do prasiatka. Resp. spraviť aspon ten malý krok a kúpiť to prasiatko..  Vyzerá to asi takto:



Chýba tam dokreslená spálňa ale tam sa nič prerábať nebude ..to by som v tom prípade mal dokresliť kúpeľňu.


A mám tiež chaotický plán nejakých vecí čo treba spraviť, alebo len plánujem, že časom vykonám. Ten vyzerá asi takto. Z čoho plynie, že to bude ešte na dlho.




skrátka a dobre: Pena dní...byt...plány eroplány...oči sú len pre silných...a ešte stihnem zaľahnúť do desiatej ..asi.

PS: J bude študovať vo svete a sme na neho patrične pyšní