sobota 23. februára 2013

Mens agitat molem

Keby to tak bolo tak ten sneh je dnes niekde veľmi ďaleko, veľmi nepekným a drastickým spôsobom. Aj keď je otázne čije možné byť k snehu drastický. Dnes totiž zase napadlo! Akože už mám toho naozaj dosť. Vyzeralo to, že by sme mohli pozvolna prechádzať do jari a aby som sa náhodou tak náhle netešil tak dne sto máme čerstvých 25cm. 
Jediné, čo som na tom dnes ráno vnímal pozitívne bolo, že nám to vyľudnilo Bratislvau a o deviatej som na Klariskej cestou do knižnice nestretol ani nohu. Sem tam sa tu treba vyhýbať strešným lavínam a pozerať sa pritom hore. 
Život si plynie bez väčších mykov a výmykov teda až na detajl, ktorý ak sa podarí tak to bude bomba. K tomu  by som rád poznamenal, že pán Matuška je buď prorok alebo súčasť nejakej konšpirácie, ku ktorej som zatiaľ nedomyslel konšpiračnú teóriu. Viac vám k tomu nepoviem.
Minule som dostal dobrú radu k diplomovke: "Lukáš zoberte si kus čokolády". No a dnes sedím v knižnici a pri vedľajšom stole sedí pán, ktorý musí byť strašný vedec...alebo aspoň napísal nejakú kroniku možno je to  pán Jan Otto a píše ďalší zväzok svojho náučného slovníka. Ukusuje tu totiž čokoládu a vyzerá že už tej čokolády pojedol pri písaní veľa. Alebo je Amerika plá vedcov. 

- pán Adams mi naďaľej zakrivuje realitu o tejto planéte
- zisťujem, že nepracujem márne. Moja práca má skutočne terapeutické účinky - na mňa. 
- Reč mám pripravenú, 16. marec môže prísť 

A prednou je veľká červená hrubá čiara s nápisom JÚN neviem asi to tak chcela karma ale všetko sa rozhodne zrovna v tomto mesiaci ... čo viac si môžem priať.
...budem trocha tragický:  KONIEC SVETA?