streda 30. júna 2010

Chute

...no dnes prší a dosť výdatne. Dokonca viac ako som čakal ...aj na Nórsko (a to som tu už videl všelijaké dažde). Najepšie na tom je, že dnes je cca 13 až 15 stupňov a zajtra už má byť 28 a slnečno. Dážď je príležitosť na oddych, ktorý je vzácnosťou :) a oddychujeme všemožnými spôsobmi. Tým najzákladnejší je samozrejme spánok. Dnes som potiahol do 9:30 - mňam. Potom je tu rybačka a čítanie kníh a varenie, niektorý tu tak trocha aj posilujú (nič pre mňa). Ja som sa zapozeral do seriálu už som to spomínal :) How I Met Your Mother. Celkom zábavný sitcom. Ale to čo som mal na mysli je New York. Ten seriál sa odohráva práve v tomto meste, a ja som dostal chuť sa tam pozrieť. Prejsť sa po Manhattene dať si hot-dog a šišku niekde na ulici a vyviezť sa na Empire state building no proste stráviť jeden dva, tri dni v tom šialenom meste a nadýchať sa atmosféry. Obzrieť si ľudí čo sa ponáhľajú po uliciach, prejsť sa po Central parku, a proste no všetko to čo sa v New Yorku robí. MÁM CHUŤ NA NEW YORK.

RYBAČKA

Včera, po skutočne dlhom dni som mal napriek únave chuť dačo robiť. Vyšli sme si s Marekom na rybačku.....kúsok od domu máme jazero Hukusjoen treba sa prebrodiť cez menšie rákosie a potom už vás to príjemne húpe na rozľahlej hladine krásneho a veľkého jazera.

trebalo naviazať blinkre a už sme veselo nahadzovali
mojím výsledkom bol jeden malý ostriež ... ano čo na to povedať prvé auto ktoré si kúpite tiež nieje porche :) treba začať postupne :)... a Marek mal viac šťastia vytiahol cca 40 cm šťuku. Obe sme pustili plávať. Našim cieľom sú trocha väčšie kúsky:)