pondelok 4. apríla 2011

MY SME TU DOMA!!!

Tak a teraz si u vás obtriem hubu a možno ešte aj niečo iné. . Myslel som, že nie. Že ja nemám čo k športu hovoriť, keďže som totálne poleno. Čo ma vedie k tomuto nas...atemu blogu? HOKEJ! Akože v poho veď si ho hrajte aj majstrovstvá si usporiadajte ja as niekam odpracem a prečkám to v tichom kúte a keď už bude po všetkom tak vyleziem. O čo ide:
Cez nášho obľúbeného elektronického vševedka Fejsbúka sa ku mne dostal krátky klip. Na Facebooku musí byť. Veď čo nieje na Facebooku - nieje. V tomto "bravúrne" zvládnutom kostýmovo-kamerovom počine sa mihnú cca traja hokejisti a jeden rímsko-galsko-germánsko-grécko-atamanský bojovník, no skrátka čo sa v depozitoch STV našlo. (inak rád by som prenikol do hlavy toho čo toto vymyslel.) Pre atmosféru dodáme trocha ohňa a ľadu (vnímate tam symbol tej protichodnosti? ľad vs. oheň). Samozrejme hory v pozadí veď kde inde ak nie nad Tatrou by sa malo zablysnúť. Ešteže nemáme Himaláje tie by možno nevošli do záberu. Už len poskromné zvolanie MY SME TU DOMA !!! a je to ...
Milí návštevníci veď dojdite vytraste peňaženky popozerajte ako sa vaši chlapci na s našimi naháňajú po ľade v našom štadióne veď MY SME TU DOMA !!! Potom sa ešte prejdite našimi mestečkami a nieže budete frflať na služby alebo niečo podobne. A keby aj no a? MY SME TU DOMA !!!
Samopstatná kapitola sú naši pseudonacionalisti. Ja ich volám hlavohrude (nedávno som zistil že majú aj latinský názov - cefalotorax ... no chlapci to dotiahli ďaleko) Tak tieto naše milé hlavohrude sa museli špeciálne potešiť tomuto klipu. Isto už brúsia doma žiletky aby ich hair look bol dokonalý a pritom si ešte vyfarbujú trikolóry do zásoby. Chlapci keď si trocha švihnete možno stihnete ešte aj novú kerku doporučujem niečo v štýle: portrét Jozefa T. alebo zátišie s tankom v popredí s Jánom S. Kľudne si to nechajte vyháčkovať aj na tie vaše povysávané hlavy. A jedno doporučenie netreba tlačiť na žiletky holia sa len vlasy keď si oškrábete šedú kôru ostanú z vás taký jednoduchší...
No skrátka ďakujem tvorcovi toho WELCOMEvidea dúfam, že ste to dali preložiť do všetkých jazykov zúčastnených aby pochopili o čo nám ide. Doporučujem nepozerať tak často Spartu. Ale musím uznať , že ten čo to kričí prská naozaj teatrálne ...nenavrhneme ho na Ota? A čo tak nabudúce (ak vôbec nejaké nabudúce bude) niečo v štýle radosť z hry všetci sa stretneme a zasúťažime viete ako na olympiádach.
Cudzincom odkazujem I'm sorry. Viete my máme taký komplex. Sme vlastne taký svetový ratlík všetci ste také veľké krajiny a my biedna slovač doteraz ťažko porobovaná musíme sa aj my hlásiť o slovo. Tak ešte raz keby ste to nevedeli MY SME TU DOMA !!!