pondelok 8. apríla 2013

Krátko o želiezkach honorároch a múdrosti, ktorú tam ale nikde nespomínam


..tak žeby predsa? tá jar?..


no nech už je to akokoľvek ale vonku cítiť konečne nejaké vône a počuť vtáctvo...a ááno svetla pribudlo. Ale to bude aj tým časom posunutým. Vďaka tomu som prišiel na ďalšiu vec - pravdepodobne starnem! Už aj mňa postihlo to ireverzibilné dianie na organizme .. jednoducho sa tento rok moje telo odmieta vyrovnať s tým posunom. 

Teraz sa zase raz budem opakovať, pretože sa idem rozplývať nad svojou prácou. To sa tam plahočíte ..furt dačo vymýšľate ..občas zo seba aj šaša spravím ..občas načúvam a prizerám sa bolesti a čakám potom za to plat. Dnes som dostal príučku (opäť raz). Stačilo, že sa Maro usmial ..a ja si vravím (.. a Vier vravím tiež): "Tak honorár by sme mali..."

Strašne mi v ten moment bolo smiešne z tých "nepostráááádateľných želiezok a papierikov" za ktorými sa FURT rúbeme. Na malý moment som zachytil ten menej ako trojsekundový pohľad (pretože Maro to dlhšie nezvládne) a k tomu úsmev a potom smiech a pochopil som to zase raz ...môžte sa všetci aj o zem hodiť pre tie dve a pol sekundy sa dnes oplatilo vstať z postele! Maro VĎAKA ! mne si spravil deň ... a ešte rozhovor s pani eM to už boli vyslovene prémie za celý rok. Toto proste popísať neviem a nechcem ..to je iba moje a Vier tam bola tak aj to je dobre  .. len viem, že ich chcem ešte dlho stretávať 

..a aby ste si nemysleli, že sa zo mňa stáva nejaké sentimentálne želé tak jednu múdrosť na záver:

(Venujem všetkým obludám z mojej strany ostrova ..áno je to lacný a prvoplánový citát ale pobavil ma )



                                    Život je boj, tak se pozabíjejte a já s dovolením projdu.



...a obluda stále som ..len nemám vrásky ako dôkaz


šikovné ruky

a ďalšie šikovné ruky


...náš kus roboty 

...Vier