streda 21. septembra 2011

Začne škola

..tak sa štandartne vyberiete na obed s dvoma skvelými ľuďmi, že Timi a Vier :) Sadnete si k nejakému nič netušiacemu neborákovi s podliatími očami a vediete bežnú konverzáciu na náhodnú tému o vlastnej úžasnosti, o úžasnosti ľudí s ktorými stolujete, o škole, o priateľoch partnerstvách a priateľstvách o problémoch s absorpciou veľmi špecifického výtvarného umenia a o plánoch na konzumáciu kultúry. A v jednom momente sa nič netušiaceho vedľa sediaceho neboráka opýtate na názor. On chudák musí precitnúť zo svojho sveta späť do toho sveta nášho. Debata sa rozvíja a nadobúda rozmery o ďalšieho človeka. Postupne z neho vylezie, že sa snaží rozchodiť opicu z posledných troch dní. Vylezie z neho aj to, že je operný spevák. Resp. že operný spev študuje, a nakoniec z neho vylezie zábavná zmysluplná konverzácia. Dohodneme kávu na ktorú v zápätí vyrazíme a je tam dobre a fajn čas pokračuje.
Tak takto priatelia sa vyrábajú noví kamaráti. Celkom náhodne neplánovane. A hoc sme tam boli spolu a je to kamarát nás troch tak aby sa Timi potešila tak priznávam, že ona ho oslovila a pre dnešok je naozaj tá najúžasnejšia z nás :D:D:D Extroverzia je fajn. :)

Resumé dnešného dňa: Videl som ako pouličný rozdávač reklamných predmetov tlačí do rúk nevidiacemu chalanovi s bielou paličkou prepisku a spoznal som nádejného operného speváka čo "šlape" na elektornickej cigarete :)