sobota 18. decembra 2010

sneh ježiško Bratislava pomelo králiček

Nasnežilo. Je to fajn. Čudujem sa sám sebe, že to tak dobre nesiem. Asi to bude tým, že to všetko ostalo biele a navyše som po dlhej dobe zažil sneh a mráz v pozitívnej verzii a to kde inde ako na Plesnivci :)

takto:a takto:

a aj takto :)Svoju tradičnú snehovú krízu očakávam niekedy v januári keď to všetko zošedne. Teraz je to skôr tak Bratislavko-vianočno-nestíhačkové :) Napriek tomu mám pohodu a užívam si to. :) Každý deň si púšťam koledy :) Môj pracovný stôl vyzerá ako keby sa ním prehnali apokaliptyckí jazdci :) ale veď čo treba mať tvorivé a podnetné prostredie:) Len keby mal tak cca 1,5x3 metre.Bol som toť aj v tých šopingoch ako tu našinec tomu hovorí. Bol som zháňať darčeky a videl som toto:
- cca asi tak 30 ročnú blondínu ako sedí na kolenách Santa Clausovi a vraví mu čo chce od Ježiška (Santa je asi jeho sekretárka alebo čo)...z toho vyplýva že amerika ovláda všetko ešte aj náš Aupark a Ježiška (..nie neverím tomu ale sprisahanecké teórie sú v móde tak chcem byť in aj ja)
- plyšovú húpaciu pandu neviem to moc popísať ani vysvetliť ostalo mi z toho temno v mozgu. Ale myslím, že to bude mať súvis s plošným úhynom húpacích koní.
- chodiaci banán ako sa háda s pomarančom.
- ženu čo bola rovnako oblečená ako jej čivava (teda asi to bola čivava ale kľudne to mohol byť aj nejaký "ochočený" dlhosrstý potkan)
- pomelo veľké ako moja hlava (...keby je Ukrajina južanský štát tak viem kde to pomelo vyrástlo)
- lascívnu figurínu
- školský výlet nadšený z pohyblivých schodov. Niektoré veci sa jednoducho nevyčerpajú. Niet nad radosť detí z malých miest keď uvidia eskalátor. My sme z neho šaleli v Priore rovnako :)
- nádrž plnú vianočných kaprov. Som si istý že tí chlapíci vedia o čo pôjde ... :)
- a nakoniec ilustrovanú príručku ako sa spolahlivo zabiť...no a už len chvílku tu v Bratislave a budú Vianoce... TEŠÍM SA !!! :)