štvrtok 28. februára 2013

DEHYDRATÁCIA

Už aby skončila tá akcia na kofolu v Alberte okrem toho, že sa vracia s jej pomocou moja závislosť tak robí dobre mojej tráviacej sústave, ktorá si v poslednej dobe robí čo chce.
Ale dosť už o mojom vnútornom svete. Toto má byť o dehydratácii - paradoxne to nebude o tekutinách. 

Cudzie slovo DEHYDRATÁCIA - zbavenie sa svojich osobných Hydier. 

Hydra je podľa gréckej mytológie netvor s hadím telom a deviatimi dračími hlavami - po našom BUBÁK. AK má deväť hláv stačí do života aj jedna - iba, že by ich mal človek viac.
Bubák je niečo alebo niekto čoho sa môžeme smrtelne desiť, napriek prítomnosti iných desivých desivostí viď TU. (Nieže by som privolával časy minulé veď oni sa pomaly privolávajú aj sami.)

Podoba Hydry môže mať všakovaké podoby:

- už spomínaného zeleného koníka (...a fóbií vôbec)
- pracovných návykov
- minulosti čo nás dostihuje a budúcnosti, ktorá stále uniká
- osôb s láskou k tyrkysovej farbe a korekciám
- tiež som počul o hydre v podobe textu ako takého - hlavne ak je ho veľa
- deti ak sú v dave a treba s nimi pracovať
- a ostané si doplňte sami

..moje hydry momentálne spia alebo strašia niekoho iného. Jedna by mala potenciál sa aj dostaviť ale tak jún necháme júnom ..

Jedna tu bola 25. februára.. mala podobu toho dňa samotného  káva nezabrala ...doobednajší spánok do druhej tiež nie (skôr ešte horšie) sprcha tiež nič... bolsesť halvy odignorovala ibalgin...tak som sa rozhodol, že TEN DEŇ PROSTE VYMAZÁVAM A 25.2. 2013 SA NESTAL...universum ... ľudstvo ...všehomír absolútna a hlavne ja som toproste nedal !!! HYDRA sa volala Tlaková níž - do práce som sa musel plaziť aby som sa nezachytával o oblaky - tak boli nízko.




...pre ilustráciu:
...áno napadlo mi tento ekvivalnet významu dehydratácia keď som si listoval slovníky v kinižnici (..a pil som pri tom COLU lihgt nie kofolu)



ps: Číňania hovoria, že váš drak stratí nad vami moc ak mu dáte meno.