sobota 31. júla 2010

Haakon, volvo, peňaženka, masový vrah no uvidíme

...tak dnes opäť v práci. Pracovali sme pre istého Haakona. Našou úlohou bolo prispieť k oprave tohto malého (ako inak)červeného domu.

...vyzeralo to však skôr ako by sme ho demolovali :) V jednej izbe sme vytrhali podlahu. Odstránili 3 cm vrstvu plesne z hliny a nasypali novú hlinu. Len by ma zaujímalo na čo im je pod podlahou taká jama. Bolo to celkom dobrodrúžo lebo podlaha bola totálne prehnitá a celý čas som tŕpol kedy sa prepadnem :) a kam


...pokračovali sme v tejto hororovo vyzerajúcej diere. Bola to totálne prehnitá plesnivá pivnica. V tej sme pre zmenu vytrhali strop a vyniesli 12 vriec starej izolácie. Celý čas som si predstavoval ako sa nad namy navždy ten poklop hermeticky uzavrie a my tam budeme držaný pološialeným masovým vrahom až si z nás jedného krásneho nórskeho dňa navarí polievočku. :):):) Len neviem kde by sa tu ten masový vrah nabral. Žeby Haakon ?? Ten bol na nás taký milý a dobrý že hneď bol z obliga. Dokonca nám aj fajné koláče priniesol :)A má veľmi milé ako inak blonďavé deti.
Príjemné prekvampenie:
Naše auto stálo vonku na ulici všetky štyri dvere dokorán otvorené, moja peňaženka na prednom sedadle a nič. Nič sa nestalo. Toto nič nestatie by sa u nás stať nemohlo :) Dokonca ja Haakon tam parkoval svoje volvo dokorán pootvárané a s kľúčmi v zapaľovaní a nič. A to má riadne volo také by sa mi páčilo :)

Zajtra pokračujeme u Jorgeho (neviem presne ako sa to píše)Je to Haakonov brat. Haakon a Jorge sú synovia Ulfa ktorý je Arneho švagor lebo si vzal Ulfovu sestru Marrit a deda sú ujo a teta Haakona a Jorgeho Majú tri deti ktoré sú bratranci Haakona a Jorgeho a tak stále dokolečka (toľko o rodinných pomeroch)
Asi budeme murovať alebo také čosi no skrátka ideálna pracovná nedeľa :):):) uvidíme. Toto tu počúvam v poslednej dobe často. Najmä od Arneho. Počasie ? - uvidíme. Práca ? - uvidíme. Voľno ? - uvidíme.
A videl som tu teda už všeličo :) Napríklad teraz ako to tu píšem vidím pásť sa tu pred terasou dve srnky :)