streda 20. marca 2013

3 x o snoch

Dnes je zase jeden z tých dní, keď mám pocit, že som celý deň lovil bizónov holými rukami. Som jak zbitý pes  a to sa dohromady nič nestalo.
Kráčajúc dnes do divadla som premýšľal prečo má niekto potrebu vziať niečo tak silne založené na slove a diskusii ako je Exupéryho Malý princ a pretransformovať to do baletu ..ale veď keď pán Boh dá a karma bude naklonená a motyka vystrelí...
...a vystrelila nebolo to terno ale dalo sa na to pozerať .. dokonca sme sa s Vier zhodli na tom, že to bolo aj milé.. Škoda len, že zrovna vtedy mi Rišo zavolal, že Ivan má premiéru v Ticho a spol...tak ale nerozkrájam sa ..radšej si počkám..
No ale poďme ku snom

1 x sen: tento len posúvam pretože to tak vypálilo a na snoch je krásne to, že ten doktorát proste môžem presunúť na ďalší rok .? ..inam?

2 x sen: chcem vlastné zariadenie povedzme také DSS kde veci pôjdu a budú fungovať ... pre ľudí ..kde budú pracovať ľudia a ja budem šéf. Šéf chcem byť preto aby som mohol vyhadzovať ľudí. Tiež nie pre ten plezír z vykopnutia. Ani z pocitu moci. Ale keď narazím na blbca tak budem mať tú moc na tej blbosti popracovať a keď to nepôjde tak proste Ahoj ČAU a V_Y_P_A_D_N_I !!!

3 x sen: ten je prozaický .. keď sa vysporiadam s blbosťou prídem domov ___ DOMOV ! Zamknem zasebou - SEBOU vo SVOJOM byte vyložím si nohy a budem si užívať pocit z dobre vykonaného vykopnutia ..

...len otázka je, či do vykopávacieho formulára (ak taký vôbec existuje) sa smie písať slová je ......  jak kýbel gitu !


...a dnes majú dvadsaťjednotkový ľudia sviatok tak vďaka za nich robia túto zem znesiteľnejšou