nedeľa 14. apríla 2013

Jar prišla ... a keď pójdete lovno padnete do mola

Ustrnul som, zasekol sa, zamrzol, ustal, zarazil, zabrzdil, zvädol, zastal ... po dvoch slnečných dňoch zavretý v byte ...textu pribudlo, už to len správe upratať

...pred pár dňami som šiel ulicou a taký malý šiel oproti mne..a vraví svojej mamke..

- "mamíí a to keď fult pójdeme lovno tak padneme do mola?"

...čo mu odpovedala už neviem, to už ma obišli...každopádne mal tak trocha pravdu ..asi ho nájdem a kúpim mu  akvarko..alebo aspoň lízatko.
Týmto chcem poďakovať Nine, že celý víkend varila..v sobotu halušky a v nedeľu rezne .. aspoň mi nezjapal žalúdok keď som bručal do monitora ... Nin VĎAKA !

...výsledok nakoniec bol, že som nakreslil hromadu obrázkov a schém do diplomovky ..no a čo, že nie do tej svojej :)

Ale prechádzka na hrad bola viac ako užitočná .. dorazil som pri tom poslednú zásobu tabaku ..a vymyslel pesničku do práce .. pre Helenku na Validáciu .. a aj som si ju zapísal aby som ju nezabudol .. má kradnutú melódiu (týmto pozdravujem SOZu) a môj prerobený text...

 a premýšľam, že som mal ostať pri tých kravách v Nórsku ... a možno aj nie .. pretože aj tu je dobe ...a nebyť Dominika Tatarku tak neviem ..
..už ho len rýchlo dočítať a vrhnúť sa na Kladivo na čarodejnice .. mohlo by to byť veľmi poučné a v najbližších dňoch sa to možno aj hodí..

zajtra bude všade rieka ..v Tichu a spol. teším sa do malého divadla


..k tým kravám...


ps: v máji by som vás rád videl Hipiti :)