pondelok 28. mája 2012

Pacienti sa v miestnosti posadia tak aby na seba videli

..to v nadpise som počul dnes pri káve odcitované z nejakej diplomovky - je to tak krásne a absurdné, že to treba znova publikovať napríklad v tomto úvode. Ak to čo i len jeden z tých pacientov dokáže tak zjem svoj (zatiaľ len bakalársky) Diplom a preplávam Dunaj v kostýme Spidermana a na petržalskej strane nahý zatancujem rituálny tanec na privolanie dažďa.

..ono je zaujímavé, že najlepšie sa blogy píšu, resp. najradšej píšem vtedy keď treba všeličo - čokoľvek iné. Napríklad taká skúška zo Školskej a Klinickej liečebnej pedagogiky. Bude zajtra ...dosť dobre nerozumiem tomu masovému panickému ataku ktorého dôsledkom je to, že sa ľudia z tejto skúšky masívne odhlasujú. Alebo niečo mi ušlo??? Hej !!! Veď to je skúška u NAŠEJ Prof. PhDr.Marty Horňákovej PhD. a aby to vyznelo tak ako to naozaj je tak je to skúška u NAŠEJ Marty. A už keby aj čo tak je to len prvý termín !!! 
Mentálne som aj tak už v strede týždňa uprostred noci niekde na diaľnici medzi Brnom a Prahou. Všade je tma pasažieri na zadných sedadlách spia a ja s Peťom nadväzujem tam kde sme naposledy skončili (O univerzalite a nemennosti pravdy) alebo o čomkoľvek inom.
V poslednom období je toho akosi veľa graficky by sa to dalo vyjadriť takto 
To je môj diár minulý týždeň.
Teraz je ten život takýto farebný a ešte farebnejší. tak napríklad rozhovory v kancelárii liečebačky v kardiocentre, vymýšľanie piknikov liečebáckych, nove výzvy v Modre, premýšľanie o práci v "podzemí" alebo na CESTE? - každopádne to bol zaujímavý rok a nevymenil by som, kreslil som na naozajstnom stojane v ozajstnom ateliéri po straaašne dlhej dobe, objavil som LOMO a chcem ho! Ais je zázračný, jarný vzduch májový je skvelý a búrky tiež..Všetky moje večere a víkendy sú v poslednej dobe viac ako dobré, a v mojej malej knižnici som našiel knihu, ktorú som nečítal- je to znakom toho, že už naozaj naberá na rozmeroch ? a..a ja mam toľko kníh že strácam o nich prehľad? (kiež by..)

...v poslednej dobe sa zamýšľam nad názvami kaviarní v Bratislave a o tom možno nabudúce DOBRÚ NOC ! Chce sa mi povedať, že si idem prejsť tú kliniku ale nejdem ...idem spať!